Mijn Amanah

149.00

Het ouderschap is één van de grootste uitdagingen in het leven. Elk kind verdient de best mogelijke start en een optimale kans op een gezonde en veilige ontwikkeling. Hoe kan je je kinderen opvoeden tot goede moslims die goed presteren in dit leven? En hoe kun jij je ontwikkelen zodat je de beste versie van jezelf wordt, zodat je dit kan meegeven aan je kinderen.
Tijdens de digitale cursus ‘Islamitisch Ouderschap: Mijn Amanah’ geven we de kennis, tools en tips om dit te realiseren. De digitale cursus bevat:

  • een digitaal werkboek
  • toegang tot een besloten Instagram pagina met:
  • 6 lessen (IG TV)
  • 3 online cursusdagen (ZOOM): zondag 15 januari, zondag 5 februari en zondag 26 februari van 12:00-15:00.
  • toegang tot een besloten Facebook pagina waar je zelf topics kunt openen met vraagstukken en in contact kunt komen met andere zusters.

Deze cursus is meer dan alleen een ‘opvoedcursus’, tijdens de cursus ga je je ook verder ontwikkelen als mens. Opvoeden begint namelijk allemaal bij jezelf. Jij bent die powervrouw die haar kinderen het beste gaat meegeven, zodat het hele gezin de volle potentie uit dit leven zal halen in sha Allah! Met de focus op het Hiernamaals!

Let op! Instructies over de toegang van de besloten Instagram en Facebook en het werkboek krijg je bij aanvang van de startdatum. 
Mijn Amanah

149.00

Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd