TRAIN THAT BRAIN cursus + Leer- en doebox

119.00

Verbeter de werking van de hersenen van jouw kind!

Net zoals sporten ervoor zorgt dat het lichaam gespierder en sterker wordt, kan je ook het brein trainen om sterker en slimmer te worden! Door te trainen zetten we het brein in werking, met als gevolg: betere (leer)resultaten. Alle brein trainingen die aan bod komen tijdens de cursus zijn wetenschappelijk bewezen!

– architectuur van het brein
– ontwikkelingsfases van het brein
– gevaren voor het brein
– voeding voor het brein

– verbeteren schoolprestaties (taal en rekenen)
– slimme brain hacks & trainingen

De cursus is op cursus op zondag 15 oktober 12:00-14:30 via Zoom, je ontvang bij aanvang per mail een zoomlink.


Ondersteunend E-book voor de online cursus met inzichten over de werking van het kinderbrein en handige brein oefeningen die je kunt doen met je kids. Je ontvangt deze per mail bij aanvang van de cursus! 


Dit is een handig fysiek leer- en doeboek geleverd in een doos met alle benodigdheden voor de spellen die je kunt spelen. Het boek legt de focus op vijf ontwikkelingsgebieden: cognitieve ontwikkeling, motorische ontwikkeling, taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling en zintuiglijke ontwikkeling. Elk van deze gebieden speelt een belangrijke rol in de groei en ontwikkeling van een kind en is van invloed op zijn of haar vermogen om te leren, te communiceren en te interageren met de wereld om hem of haar heen.

Doe de cursus op zondag 15 oktober 12:00-14:30 om je kind een boost te geven voor het komend schooljaar én voor de rest van hun leven!

Je ontvangt de Zoomlink en het E-book per e-mail. De leer- en doebox wordt wel verzonden na betaling.

De levertijd van de leer- doebox is gemiddeld 1 week!

TRAIN THAT BRAIN cursus + Leer- en doebox

119.00

Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd