TRAIN THAT BRAIN cursus + Leer- en doebox

119.00

Verbeter de werking van de hersenen van jouw kind!

Net zoals sporten ervoor zorgt dat het lichaam gespierder en sterker wordt, kan je ook het brein trainen om sterker en slimmer te worden! Door te trainen zetten we het brein in werking, met als gevolg: betere (leer)resultaten.

– architectuur van het brein
– ontwikkelingsfases van het brein
– gevaren voor het brein
– voeding voor het brein

– verbeteren schoolprestaties
– slimme brain hacks & trainingen

De cursus is op cursus op zondag 21 januari 2024 12:00-15:00 via Zoom, je ontvangt om 11.00 uur van de cursusdag de Zoomlink.


Ondersteunend E-book voor de online cursus met inzichten over de werking van het kinderbrein en handige brein oefeningen die je kunt doen met je kids. Je ontvangt deze mail na afloop van de cursus! 


Dit is een handig fysiek leer- en doeboek geleverd in een doos met alle benodigdheden voor de spellen die je kunt spelen. Het boek legt de focus op vijf ontwikkelingsgebieden: cognitieve ontwikkeling, motorische ontwikkeling, taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling en zintuiglijke ontwikkeling. Elk van deze gebieden speelt een belangrijke rol in de groei en ontwikkeling van een kind en is van invloed op zijn of haar vermogen om te leren, te communiceren en te interageren met de wereld om hem of haar heen.

Doe de cursus op zondag 21 januari 2024 12:00-15:00 om je kind een boost te geven voor het komend schooljaar én voor de rest van hun leven!

De leer- en doebox wordt verzonden op 17 januari 2024.

Nu ook de mogelijkheid om in 2 termijnen te betalen via de onderstaande link:
https://jufummi.plugandpay.nl/checkout/train-that-brain

 

TRAIN THAT BRAIN cursus + Leer- en doebox

119.00

Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd