Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorleesochtend – 2 & 4 jaar

december 21, 2023 @ 09:30 - 10:30

Wij hechten grote waarde aan de verspreiding van verhalen die in lijn zijn met onze waarden en overtuigingen. Daarom selecteren we speciaal Islamitisch verantwoorde boekjes die zowel vermakelijk als leerzaam zijn.

Onze getalenteerde voorlezers brengen de verhalen tot leven door ze op een speelse en interactieve manier voor te dragen. Uw kinderen zullen zich betrokken voelen bij de verhalen en hun verbeelding laten bloeien.

Voorlezen is een krachtig instrument dat de ontwikkeling van uw kinderen op verschillende gebieden stimuleert. Het helpt bij de opbouw van taalvaardigheden, verbetert de concentratie, versterkt de band tussen ouder en kind, en bevordert een levenslange liefde voor lezen.

Waarom is voorlezen zo belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen:

– Voorlezen helpt kinderen nieuwe woorden te leren en hun woordenschat uit te breiden. Ze leren hoe zinnen zijn opgebouwd en ontwikkelen een beter begrip van grammatica en structuur.

– Verbeeldingskracht: Verhalen nemen kinderen mee op avonturen in hun verbeelding. Dit helpt bij de ontwikkeling van creativiteit en fantasie.

– Concentratie: Het luisteren naar verhalen vraagt om aandacht en concentratie, wat waardevolle vaardigheden zijn voor de school en het dagelijks leven.

– Emotionele intelligentie: Verhalen helpen kinderen om emoties te begrijpen en te bespreken. Dit stimuleert empathie en communicatieve vaardigheden.

 

Voor wie?

Voor kinderen van 2 t/m 4 jaar

 

Praktische Informatie:

Locatie: Ummi Cafe (Jan Rebelstraat 14H Amsterdam)

Datum: elke donderdag

Tijd: 9.30 – 10.15 uur of 10.45 – 11.30 uur

Docent: Juf Aicha 

Kosten: 5 euro per kind

Gegevens

Datum:
december 21, 2023
Tijd:
09:30 - 10:30