[vc_row fullwidth=”1″ el_class=”nxz-template-superbanner”][vc_column][vc_column_text][nxz_superbanner type=”image” block1=”event”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”nxz-template-blog”][vc_column width=”3/3″][vc_column_text]

Bijles

De ambitie om meer te doen voor de Ummah hier in Nederland is bij mij al een tijdje aanwezig.
Om mij heen merk ik dat er in onze gemeenschap behoefte is aan meer ondersteuning op verschillende vlakken. Helaas hebben wij hier als Ummah voor lange tijd niet in geïnvesteerd.
De Islamic Learning Centre gaat hier verandering in brengen.

Onze missie is om de problematiek die binnen onze Ummah heerst aan te pakken door professionals in te zetten die werken vanuit een islamitische grondslag. Wij handelen vanuit richtlijnen uit de Koran en de Sunnah.

Onze visie is dat wij als Ummah veel meer kunnen bereiken dan dat wij denken. Door de individualistische denkwijze die ons door de westerse wereld is aangeleerd van ons af te schudden en ons weer als collectief te gedragen, kunnen wij een sterke gezonde Ummah worden. Dit zal ons de tevredenheid van Allah s.w.t. opleveren en wij zullen hier uiteindelijk gelukkiger van worden In Sha Allah.

Wij hebben een ruim aanbod aan cursussen, activiteiten voor kinderen en lessenreeksen. Daarnaast hebben wij de ambitie om de Islamic learning Centre nog verder uit te breiden tot een plek waar maatschappelijke problemen kunnen worden aangepakt. Denk aan coaching, opvoedondersteuning en een Islamitische bibliotheek.

Hier volgt snel meer informatie over. Hou hiervoor onze website in de gaten!
Heb je zelf een idee of iets bijzonders te bieden aan de Islamic Learning centre? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]