Ruilen/Retour

U kunt artikelen ruilen of retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Het enige wat u hoeft te doen is de artikelen in oorspronkelijke staat, onbeschadigd en in de originele verzenddoos terug zenden. Of u kunt ze op vertoon van uw order ruilen in de winkel te Lootsstraat 4, 1053NX Amsterdam.

U mailt naar info@jufummi.nl en geeft uw ordernummer en het product dat u wilt retouren door. Wij sturen u dan een retourlabel toe.

Binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw retourzending behandelen wij de zending en betalen wij het aankoopbedrag terug. Bij het retour sturen van artikelen wordt €5,80 in rekening gebracht. Dit bedrag wordt van het terug te storten bedrag ingehouden, dit geldt niet voor artikelen die omgeruild worden.

Bij het retour sturen van uw bestelling vanuit een ander land dan Nederland, verzendt u het pakket via een pakketdienst naar keuze. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Voorwaarden Ruilen en Retourneren

1. De artikelen, welke u wilt ruilen/retourneren, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling bij ons binnen zijn.

2. Ruilingen/retouren die niet binnen de gestelde termijn bij binnen zijn, worden niet door ons geaccepteerd.

3. De artikelen moeten  de in originele verzenddoos/-tas worden geretourneerd. De artikelen  worden niet teruggenomen indien het artikel
gedragen en/of gewassen is,
uzelf hebt getracht een gebrek te herstellen en

de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.

4. Uit hygiënisch oogpunt vragen wij u om badkleding/ondergoed alleen te passen met ondergoed aan.

5. Alleen goederen die via cottoncandysky.nl zijn gekocht mogen worden geruild of worden geretourneerd.

Om een retour in gang te zetten kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier of ons mailen naar info@jufummi.nl