BioBuddy – EDUCATION NUMBERS

25.15

Beschrijving

1, 2, 3, 4… kan je kleintje tot vijf tellen? De set Leernummers is een educatieve set om het leren van de basisprincipes van wiskundig denken leuk te maken voor uw kind!
Deze set bevat cijfers en wiskundige symbolen en tekens om kinderen te leren getallen te herkennen om de ontwikkeling van andere cijfervaardigheden te ondersteunen, zoals couting naar tien en elementaire wiskunde. Daarnaast stimuleert deze set de cognitieve ontwikkeling van je peuter of kleuter!

De Numbers-leerset is een educatieve set om uw kind te helpen met rekenen. Het herkennen van getallen ontwikkelt zich tot meer geavanceerde vaardigheden, bijvoorbeeld tellen en basisvermenigvuldiging. De kleurrijke blokken zijn biobased en worden gemaakt van de overblijfselen van suikerrietplanten. Bovendien zijn de educatieve blokken milieuvriendelijk, kleurvast en veilig. De speelgoedblokken moedigen kinderen aan om fantasierijk te spelen en nieuwe creaties te bouwen om cognitieve, motorische en emotionele vaardigheden te ontwikkelen!

BiOBUDDi-producten zijn leuk en veilig.

Specificaties:
Bevat 42 gekleurde bouwstenen met prints.
Een basisplaat.
Meerdere leerboeken
Leeftijd: 1,5 – 6

Slechts 1 resterend op voorraad

BioBuddy – EDUCATION NUMBERS

25.15

Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd