DE WEBSHOP IS GESLOTEN

SES Timmerset Deluxe

26.95

Laat de verbeelding de vrije loop en ontdek het plezier van het creëren van unieke meesterwerken met echt hout, hamers en lijm – alles wat jouw toekomstige meester-timmerlieden nodig hebben om hun dromen tot leven te brengen!

Met deze timmerset kunnen kinderen zichzelf omtoveren tot echte kunstenaars en architecten. Ze zullen versteld staan ​​van de magie van houtbewerking, terwijl ze hun eigen vindingrijkheid omzetten in prachtige creaties. Van vrolijke vogelhuisjes en kleurrijke sieradenkistjes tot stoere speelgoedauto’s en unieke fotolijstjes – de mogelijkheden zijn eindeloos!

De timmerset is speciaal ontworpen met de veiligheid van jonge timmerlieden in gedachten. Met stevige, kindvriendelijke materialen kunnen ouders met een gerust hart toekijken terwijl hun kinderen (8+ jaar) hun vaardigheden en zelfvertrouwen ontwikkelen.

Deze creatieve timmerset biedt tal van voordelen voor de ontwikkeling van kinderen. Naast het ontwikkelen van motorische vaardigheden en hand-oog coördinatie, stimuleert het ook hun probleemoplossende vermogen en kritisch denken. Ze leren doorzettingsvermogen en trots kennen wanneer ze hun projecten succesvol voltooien.

Dus laat de bouwplaats tot leven komen in jouw huis en laat de kleine bouwers hun talenten ontdekken. Geef hen het perfecte gereedschap om hun verbeelding te uiten en hun eigen meesterwerken te creëren. Met deze timmerset worden gewone stukken hout omgetoverd tot buitengewone kunstwerken!

Leeftijd: 8+ jaar

Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd