DE WEBSHOP IS GESLOTEN

VITAKIDS Omega 3

32.16

VITAKIDS OMEGA 3 maakt deel uit van VITAVIVA’s populaire assortiment natuurlijke supplementen voor kinderen.

WAT IS VITAKIDS OMEGA 3?

VITAKIDS OMEGA 3 is smakelijke en natuurlijke gummies die omega 3, omega 6, omega 9 en vitamine C bevatten voor kinderen van 2-12 jaar. Met kokosolie en carnaubawas, natuurlijke citrussmaken en natuurlijke kleuren van kurkuma en annatto.

Het is veganistisch, wat betekent dat de bron van Omega 3, 6 en 9 afkomstig is van algen en chiazaden.

WAAROM OMEGA 3 VOOR KINDEREN?

We hebben dit product gemaakt omdat we geloven dat Omega 3 belangrijk is voor kinderen van alle leeftijden. Omega 3 (DHA) draagt bij aan de normale ontwikkeling van de hersenen, het gezichtsvermogen en de bloeddruk, evenals aan de normale werking van het hart. We weten ook dat niet alle kinderen graag vis eten en in dergelijke gevallen kan een dagelijkse aanvulling van Omega 3 gunstig zijn.

BONUS-INFORMATIE!

Bevat GEEN kunstmatige toevoegingen, GEEN kunstmatige zoetstoffen, GEEN gelatine, GEEN GMO, GEEN gist en GEEN MSG.Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde voeding. Overschrijd niet dagelijks 3 gummies. Dit product is niet bedoeld voor kinderen jonger dan 2 jaar vanwege het risico van verstikking. Het product moet volledig worden gekauwd onder toezicht van een volwassene.

 

Let op! Dit product heeft een langere levertijd. 

 

Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd