Mama zijn is al zwaar genoeg, doe het niet alleen! 

Wat is Ummi Café?

Ummi Café is een unieke en gastvrije plek die exclusief is ontworpen voor Islamitische vrouwen, waarbij het ‘ladies only’ concept centraal staat. Ons doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin vrouwen samenkomen om te genieten van elkaars gezelschap en zich te verrijken met waardevolle ervaringen.

Wat Ummi Café onderscheidt, is de nadruk op het welzijn van zowel moeders als kinderen. Voor onze jongste gasten hebben we een duurzame speelhoek gecreëerd, zodat ze kunnen spelen en leren terwijl hun moeders ontspannen en genieten van hun tijd hier.
Bij Ummi Café zijn we er trots op een scala aan boeiende workshops en activiteiten aan te bieden, zowel voor vrouwen als voor kinderen. Deze workshops zijn ontworpen om te inspireren, te informeren en te verbinden. Ze variëren van onderwerpen als zelfontwikkeling tot opvoeding vanuit een islamitisch perspectief.

Kortom, Ummi Café is de perfecte plek voor Islamitische vrouwen om samen te komen, te ontspannen, te leren en te groeien, terwijl hun kinderen zich vermaken en leren in een veilige omgeving.

Voor wie is Ummi Café?

Ummi Café is voor vrouwen die streven naar persoonlijke groei, zowel op spiritueel als persoonlijk vlak. Het is een plek waar we samen leren, delen en groeien als individuen en als een hechte gemeenschap.

Bij Ummi Café verwelkomen we vrouwen die op zoek zijn naar een betekenisvolle verbinding met anderen, die waarde hechten aan gemeenschap en die graag deel uitmaken van een ondersteunende en inclusieve omgeving. Hier kun je jouw reis van zelfontdekking en spirituele groei voortzetten terwijl je wordt omringd door gelijkgestemde vrouwen die dezelfde waarden delen.

Of je nu nieuw bent in de stad, moeder bent geworden, of simpelweg behoefte hebt aan een plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte, Ummi Café biedt een warm welkom aan vrouwen van alle achtergronden en leeftijden die op zoek zijn naar een betekenisvolle en verrijkende ervaring.